Google+
Főoldal / Rovatok / Veszélyben a martonvásári kézilabda jövője

Veszélyben a martonvásári kézilabda jövője

A Tárnokhír Online hírei… Válaszúthoz érkezett a Martonvásári Kézilabda Sportegyesület női kézilabda csapata. Az évek óta létszámhiánnyal küzdő csapat az őszi bajnokságra már nem biztos, hogy tud nevezni.

Veszélyben a martonvásári kézilabda jövője

Sajnos az utánpótlás hiánya, számos sérülés és néhány eligazolás miatt már csak 7 főre szűkült a csapat létszám, ebből kifolyólag úgy néz ki, hogy nem tudják lányaink bevállalni a következő szezont bármennyire szeretnék. Az 1957 óta működő Egyesület női kézilabda csapat Martonvásáron megszűnni látszik.

De nem csak a női vonalon gyengült meg az MKSE. Férfi csapatunknál is hasonló a helyzet ugyan ők még tudnak nevezni az ősszel induló Fejér megyei kézilabda bajnokságra, de a jövőjük kérdéses, hiszen a csapat létszám 10 főre csökkent az évek során.

A jelenlegi tagok nagy része több mint 10 éve játszik az egyesületnél, de csere nélkül nem tudnak nekivágni egy újabb szezonnak. A játékosok nem szeretnék feladni a szenvedélyüket, de nincs más választásuk utánpótlás hiányában, hacsak nem sikerül záros határidőn belül új játékosokat igazolniuk.

Nehéz abba hagyni ennek a maroknyi embernek azt, ami nem csak a hobbija volt, hanem az élete része. Amikor minden más programjukat háttérbe szorítva jártak edzésre és hétvégéiket beáldozva meccsekre, sőt olykor a családjukat is a második helyre szorítva vetettek alá mindent a kézilabdának. Szomorú pillanat ez a kézilabda szerelmeseinek.

Épp ezért, aki érez magában affinitást a kézilabda iránt vagy ismer olyat, aki szívesen kipróbálná magát és szeretne egy jó hangulatú fiatalos csapathoz tartozni, akkor szeretettel várjuk férfi és női edzéseinkre, amely időpontjáról és helyszínéről részletes információt a következő e-mail címeken kaphat: zaborszki.helga@gmail.com vagy peterdobos@t-online.hu illetve a következő telefonszámok egyikén +36304711072 (Záborszki Helga) vagy +36304768059 (Dobos Péter).

GYERE ÉS LÉGY TAGJA AZ MKSE-NEK!

Forrás: www.tarnokhir.hu

Érd, 2014.07.14.