Google+
Főoldal / Rovatok / Hasznos / Négyezer háztartásban nem lesz ivóvíz nyomás csütörtökön Érden

Négyezer háztartásban nem lesz ivóvíz nyomás csütörtökön Érden

vízhiányAz Érdi Csatornázás hírei…A közmű munkálatok időnként megkövetelik, hogy a fejlesztés érdekében ideiglenesen korlátozni kell a nyomást az ivóvíz vezeték hálózaton. A szolgáltató ÉTV Kft bejelentése szerint 2013. október 10-én (csütörtökön) 08:00 és 18:00 óra között ivóvízvezeték rekonstrukciós munkálatok miatt nyomáscsökkenés és vízhiány léphet fel, valamint azt követően vízzavarosság várható Érd igen nagy területén.

Tegnap az ÉTV Kft egyik munkatársa elmondta nekem, hogy a későbbi biztonságos vízellátás megteremtése érdekében most egy nagy nyomású vezetéken kell dolgozzanak, amely szükségessé teszi ezt a hatalmas méretű korlátozást. Ugyanis a szolgáltatás korlátozása becslések szerint kb. 4.000 háztartást, kb. 10.000 embert érint.  A pontos térkép ide kattintva megtekinthető.

Azt javaslom, még szerdán készüljön fel a csütörtöki vízkorlátozásra, tartalékoljon vizet! Csütörtökön a szolgáltató igény szerint tartálykocsival oldja meg a vízellátást! Ha ilyen igénye van, a 0623/500-000–es központi telefonszámon lehet jelezni. Egy tartálykocsi az Othelló – Bajcsy Zsilinszky út kereszteződésénél lesz elhelyezve. További vízszállító tartálykocsik folyamatos készenlétben lesznek az ivóvízellátás biztosítása érdekében.

GIGA!!!! vízhiány Érden– 2013. október 10. Utca lista ITT!

Simó Károly -Érdi Csatornázás

Érd, 2013.10.08.

A kép forrása: flickr (CC BY 2.0)