Google+
Főoldal / Rovatok / Egyeztetés a választások lebonyolításáról

Egyeztetés a választások lebonyolításáról

A Százhalombattai Hírtükör Online hírei… Járási vezetőknek tartott január 30-án délelőtt értekezletet Tarnai Richárd, Pest megyei kormánymegbízott. A megbeszélésen a megjelentek elsősorban a választásokkal kapcsolatos feladatokat tekintették át Szép Tibor, Pest megye főjegyzője segítségével.

A folyamatos egyeztetés jegyében szervezett találkozót a járási hivatalvezetőknek a Pest Megyei Kormányhivatal. Tarnai Richárd, Pest megyei kormánymegbízott, Rosdy Tamás főigazgató és Túri Ibolya igazgató asszony közösen tájékoztatták Pest megye 18 járási hivatalának vezetőjét az aktuális tennivalókról és szakmai feladatokról. A mostani megbeszélésen a vezetőség mellett a hivatalvezetőket Szép Tibor, Pest megye főjegyzője tájékoztatta a közelgő országgyűlési választások kapcsán elvégzendő feladatokról, valamint az új választási törvény járási hivatalokat érintő fejezeteiről.

Az egyeztetést a felek hasznosnak értékelték, és megállapodtak, hogy a jövőben a választások szakszerű lebonyolítása érdekében Szép Tibor főjegyző folyamatosan részt vesz a járási értekezleteken.

Forrás: www.hirtukor.hu

Érd, 2014.02.19.

A kép forrása: flickr