Google+
Főoldal / Blogoló / Végigfutottuk a nyarat!

Végigfutottuk a nyarat!

Huuuuu, nagyon sok minden történt a nyár hónapjai alatt, le se tudom írni mennyi minden!!

Az érdi futók nagyon tartalmas és aktív nyarat zártak maguk mögött. Annyira,hogy időm sem volt blogolni .:)

Rengetegen csatlakoztak hozzánk, örömmel újságolom,hogy immáron 258 facebook tagunk van és ebből egyre többen aktívak is, a közös futásokra 10-20 futó jön el alkalmanként! 

Sok-sok élményt és emléket őrzünk erről a nyárról.

Voltunk éjszaki futáson, váltóversenyeken, jótékonykodtunk is párszor és közösen buliztunk is már. 🙂 Izgultunk az IronMan-jeinkért és az egyéb versenyeken indulóinkért.

Többen versenyeztek, és egyéni rekordokat döntögettek, szóval mindenki megtalálta úgy érzem a csapatban azt, amit keresett..

Mindenkit bíztatok,hogy ne féljen csatlakozni hozzánk, higgyétek el, hogy itt nem profi futók vannak, hanem mindenki amatőr és egyáltalán nem arról szólnak a közös futásaink,hogy nyuszi módon futunk, hanem közösségben együtt mozgunk, beszélgetünk és jól érezzük magunkat.

A csoport aktív létszáma elérte azt a szintet,hogy új Futónagykövetet kértem magam mellé, Róka Koma, alias Muk András személyében. Ketten sokkal gördülékenyebben és simábban mennek az edzések és több emberre tudunk figyelni. 🙂  Róka is régóta fut, nagyon közvetlen és kedves, bárkinek, bármiben segít, talán már van is aki ismeri Érd első számú futóblogjából, a hosszutav.blog.hu-ról. 🙂

Elkészültek a csapatpólók, az érdi futók büszkén viselik egy-egy futáskor vagy versenyen.

2014-08-05 13.01.38

Az ősz sok versenyt tartogat, ezekre együtt készülünk, legfontosabb a WIZZ AIR félmaraton szeptemberben és a SPAR maraton / maratonváltó októberben, mindkettőn szép számmal részt vesznek az érdi futók.

Aki kedvet érez, hogy egy klassz csapatban fusson-kocogjon és rendszeresen mozogjon, ne habozzon, jöjjön és fusson velünk!

Közös edzések – futások:

Szerdánként 18:30-tól a Központi Kávézó mögötti parkolóból indulunk 2,3 kilométeres körökre.

Vasárnaponként 08:30-tól az érdi gáton a Thermál Hotel parkolójából indulunk, itt a betonos út hossza 5 km.

Hét közben majdnem mindennap vannak szerveződések a futók között ezt a Facebookos csoportunkban tudjátok követni itt: https://www.facebook.com/groups/386640231467519/

Szeretettel várunk Mindenkit!

BSI ÉRDI FUTÓNAGYKÖVETEK