Google+
Főoldal / Rovatok / Utolsó roham – a város legforgalmasabb útvonalán nehezebb lesz közlekedni szeptember második felében

Utolsó roham – a város legforgalmasabb útvonalán nehezebb lesz közlekedni szeptember második felében

uolsó rohamAz utolsó nagy forgalomkorlátozással járó csatornázási munka kezdődött idén Érden

Az Érdi Csatornázás hírei…Szeptember első hetében nekifogtak a csatonaépítők az utolsó nagy felfordulással járó csatornaszakasznak az idei évre. Az arra közlekedők tapasztalhatták, hogy a Riminyáki út-Dósdi út kereszteződésében levő körforgalom egyik ágán ideiglenesen terelés volt (itt a Baján utcára terelték át ideiglenesen a forgalmat).

A föld alatti többi közművel teli szakaszon óvatosan, kézi munkával haladtak, ezért a munkához szükséges időt nehéz becsülni. A kivitelezők tájékoztatása szerint szeptember második-harmadik hetében szeretnék folytatni a munkát a körforgalom alatti vezetékek átépítésével is, majd a Diósdi úton is.

Ezért először az ú.n. „Spar körforgalomban”, majd később a Diósdi úton, a vasúti aluljáró irányába tartó szakaszon is lehetnek forgalomkorlátozások. A Diósdi úton folyó munkálatok idején várhatóan biztosított lesz a kétirányú közlekedés, azonban a parkolósáv igénybevételére a munkák ide alatt nem lesz lehetőség.

A rekonstrukciós munkák tervezett befejezési határideje 2013 október 15. A tervezett befejezést befolyásolhatja a föld alatt levő, a feltárás után megismert közműhelyzet és az időjárási viszonyok.

A munkálatok idejére a közlekedők és az érintettek türelmét és megértését kérik a csatornaépítők!

Simó Károly – Érdi Csatornázás

Érd, 2013.09.17.

A kép forrása: flickr