Google+
Főoldal / érdi közügyeink / ÚJ USZODA FENYVES-PARKVÁROSBAN

ÚJ USZODA FENYVES-PARKVÁROSBAN

Érdnek az M7-es autópálya fölötti részén mindennapos jelenség, hogy az utcákban hobbi sportolók kocognak, idősebbek vagy fiatalabbak sétálnak vagy egyéb sportot űznek: egyszóval aktív emberek vagyunk!

Ezért is örültem nagyon, amikor megtudtam, hogy városrészünk egy új iskolával gyarapodik majd, amely mellett lesz egy uszoda és egy sportcsarnok is! A már megépült óvoda után, most iskola épül, és következik a bölcsőde is. Már csak egy orvosi rendelő kellene, és szinte egy egész kisvárost ellátni képes intézményrendszerünk alakulhat ki pár év alatt!

Ha a környék utcáiban sétálunk, még mindig gyakran láthatjuk, hogy új házak épülnek, újabb és újabb családok költöznek be. Ez a városrész talán a leggyorsabban gyarapodó lélekszámú Érden. Ezért is kellenek a hasonló beruházások. A legutóbbi lakossági fórumon is felmerült, hogy jó dolog az építkezés, de közben is élni kell! Az építőanyagot hordozó teherautók nem mindig vannak tekintettel a gyalogosokra, és néha nem is ott járnak, ahol az nekik ki van jelölve. Az elmúlt hetekben forró dróton voltam a közterületesekkel, hogy járjanak közbe annak érdekében, hogy mindenki betartsa a sebességkorlátozást és azon az útvonalon járjanak, ahol nem okoznak visszafordíthatatlan károsodást.

Utánanéztem, és azt az információt kaptam, hogy amint befejeződnek a nagy építkezések, több utca esetén is lesznek útépítések. Hisz a megépült létesítményekbe valahogy el kell jutni, és ehhez meg kellett terveztetni és engedélyeztetni kellett az útépítéseket. Természetesen nem csak ezeken az útvonalakon kell majd utat építeni, de ezek lesznek az első utcák. Majd folytatni kell a többi lakóutcával! Építsük a várost, építsük Fenyves Parkvárost, hogy otthonosabbá tegyük és jól érezzük magunkat lakóhelyünkön!

 

Takács Éva

12. választókerület