Google+
Főoldal / Rovatok / Tárnoki horgászverseny gyerekeknek

Tárnoki horgászverseny gyerekeknek

A Tárnokhír Online hírei… A Tárnokvölgye Horgászegyesület meghirdeti gyermek horgászainak 2014. évi egyesületi horgászrendezvényét.

Horgászverseny gyerekeknek

A rendezvény ideje: 2014. augusztus 2.

A rendezvény lebonyolítására vonatkozó időpontok: 

8.00                       sorsolás, helyek elfoglalása, felkészülés
9.00                       horgászat kezdete
12.00                     horgászat vége
12.00 – 12.30         mérlegelés
12.30                     ebéd, eredményhirdetés

A rendezvényen minden egyesületi gyermek tag indulhat, nevezési díj nincsen. A rendezvényen való részvételhez előregisztráció szükséges, melyet 2014. július 29-én 12.00 óráig lehet személyesen vagy telefonon [+36 (30) 460 0131] megtenni a halőröknél. A gyermek horgász kísérőjeként nagykorú jelenléte szükséges a rendezvény teljes ideje alatt! A horgászat során a kísérő a felszerelés összeállításában, csalizásban, dobásban és szákolásban segédkezhet. A bevágást és a hal fárasztását kizárólag a gyermek horgász végezheti! Kérjük ennek sportszerű betartását!

Horgászni egy bottal úszós vagy fenekező módszerrel lehet. A pergetés, élőhalas horgászat tilos!

A rendezvényen külön kategóriában indulnak a lányok és fiúk. A győztesek serleget, a helyezettek oklevelet kapnak. A rendezvényen kategóriánként a kifogott halak súlya rangsorol, melyeket a mérlegelésig kíméletesen kell tartani és a verseny végeztével vissza kell engedni!

A horgászatot követően minden résztvevőt és kísérőt vendégül látunk egy pizzára és egy üdítőre.

Mindenkinek eredményes versenyzést kíván a vezetőség!

Tájékoztatjuk a Tárnokvölgye Horgászegyesület tagságát és tisztelt vendég horgászainkat, hogy a fenti egyesületi gyermek horgászrendezvény ideje alatt a nagy tó halőrház felőli keleti oldalán részleges horgászati tilalmat rendelünk el 2014. augusztus 2-án 6.00 órától 13.00 óráig.

Forrás: www.tarnokhir.hu

Érd, 2014.07.16.