Google+
Főoldal / Kiemelt hírek / SZEXIZMUS, RASSZIZMUS ÉS VALLÁSGYALÁZÁS – az érdi ellenzék ezeket kedveli

SZEXIZMUS, RASSZIZMUS ÉS VALLÁSGYALÁZÁS – az érdi ellenzék ezeket kedveli

Az elmúlt napokban a közbeszéd legfontosabbnak ítélt és legtöbb reakciót kiváltó témája a Coca Cola – azóta lecserélt – reklámja volt. Születhetek volna értékelhető kommentárok is ezzel kapcsolatban. Például annak megvitatása, hogy helyes-e, ha minden előzetes figyelmeztetés nélkül kiskorú gyermekek elé kerülnek ezek a plakátok egy olyan korban, amikor hasonlóan nagykorúaknak szánt elektronikus tartalmaktól gyerekzárral és egyéb figyelmeztetésekkel  tudják távol tartani a szülők gyermekeiket. De a témára két másodperc alatt rátelepedett a politika, így az értelmes párbeszéd lehetőségének esélye a nullával vált egyenlővé. Megszülettek hát az ilyenkor szokásos mémek, viccesek és kevésbé viccesek, ahogy ez a mémekkel lenni szokott. De ez a csoda sem tart három napnál tovább, mindenki bezsebelheti a jutalmát, a mémgyártók a lájkokat, a látogatottságot, a Coca Cola az irdatlan pénzt, amit a közösségi tér felbolydulása hozott a konyhájára, és amelyből még erőteljesebben tudják szennyezni a környezetet a műanyag és üveg palackjaikkal.

 

Egyetlen társaság nyomta fullba a kretént: az érdi balliberális hisztikórus és karmesterük, Csőzik.

Színlelt felháborodással küldték el melegebb éghajlatra a város polgármesterét, amiért meg mert osztani egy számukra nem tetsző mémet, és rajta kívül mindenkit, aki viccesnek találta ezt. Senkiházi jöttmentek, akik most, a választás közeledtével hirtelen előkeveredtek a semmiből, nyílt levelekkel terrorizálják azokat, akik képesek voltak nevetős emojival reagálni a képre. Az ész megáll ettől a bolsi tempótól.

Ez az inkriminált mém (mutatjuk)

olyan szinten kiverte a biztosítékot ennél az agyatlan társaságnál, hogy Csőzik ízléstelen buzizásnak nevezte. No, nem azért, mert az, hanem mert 1. mérhetetlenül gyűlöli politikai ellenfelét, 2. liberális, vagyis olyan, aki nem tűri a más véleményt.

Mondom, számtalan mém született a témában, köztük egy hírhedten balliberális és nem mellesleg a melegeket rendre kifigurázó oldal is készített ilyet (mutatjuk ezt is).

 

Ettől persze nem okádott epét Csőzik és liberális hisztikórusa, hiszen az ő feladatuk az, hogy a választásokig a lehető legnagyobb számban kíséreljenek meg karaktergyilkosságot a polgármester ellen. A tegnapi akciójuk is ezek sorában volt egy.

Azt, hogy mennyire álszent, mennyire aljas Csőzik és a semmirekellő bandája, mi sem bizonyítja jobban, mint a saját posztjaik. Ezekben persze nyoma sincs az érzékenységnek mások emberi méltósága iránt.

Legyen szó a mára balliberális politikai propagandává silányított Érd és környéke csoport adminisztrátorának férjéről és az ő szexista, a nőket lealacsonyító mémjeiről (mutatjuk)

 

vagy épp rasszista, a cigányokat kigúnyoló posztjairól (mutatjuk),

 

vagy épp a politikai nézeteket trágár szavakkal véleményező bejegyzéseiről (mutatjuk),

 

vagy legyen szó Csőzikről és a mások hitét gúny tárgyává tévő, az apácaság intézményét sértő fotóiról (mutatjuk),

 

vagy akár a választók viccesnek tartott politikai uszításáról (mutatjuk).

 

Ezekben minden benne van, amit az emberi jogok nyilatkozata tilt: az etnikai, faji, vallási közösségek és az emberi méltóság elleni támadás megannyi hétköznapi megnyilvánulása. És akkor még nem beszéltünk a privát csatornákon történő zaklatásaikról, rágalmaikról, amelyek minden képzeletet alulmúlóan aljasak és förtelmesek. Higgyék el, tátva marad a szájuk ennyi ocsmányság láttán – de erről majd máskor, a megfelelő időben…

*

A hazai liberálisok maradéka, köztük Csőzik és érdi pribékjei azt gondolják, hogy még mindig ők mondják meg, kinek mit szabad és mit nem. De ennek a világnak vége.

Vége van annak, hogy csak azzal és azokkal lehet viccelődni, amire és akikre a libsik rámutatnak, és csak azok viccelődhetnek, akiknek ők megengedik. Amire meg nem mutatnak rá, az tabu, és ha mégis viccelődni mersz, akkor véged van. Igen, kedves Olvasó! – ez rólad szól, mert téged is figyelnek, hogy az elvárásaik szerint viselkedsz-e.

De hamarosan, október 13-án politikailag végük lesz, és akkor végre nagyot lélegezhet a város az egészségessé váló, friss levegőből.

 

(somogyi)