Google+
Főoldal / Lejárt program / QUEEN OF THE DANCE – 2014.02.28

QUEEN OF THE DANCE – 2014.02.28

queen catKét világsztár egy színpadon!

Catherine Gallagher, Írország hercegnője mellett Barry John Gallagher, a Lord of the Dance és a Riverdance szólótáncosa is fellép Érden.

Catherine Gallagher’s Queen of the Dance szuperprodukciója 2014. február 28-án (péntek), az érdi Szepes Gyula Művelődési Központban lesz látható.

Ki ne ismerné a világ legnépszerűbb táncának, az ír sztepp táncnak jeles férfi vezéregyéniségeit? A világ azonban már egy hölgyért rajong ebben a műfajban, aki nem más, mint Catherine Gallagher, Írország Nemzeti Bajnoka, többszörös ír sztepp tánc világbajnok.

Catherine egy fantasztikus új show-t hoz el a hazai közönségnek, melyet gyönyörű fellépő ruhák, fergeteges ritmus, új modern, koreográfiák, és akár önálló koncerttel is felérő élő zenekaros dallamok jellemeznek.

Az est sztárvendége Barry John Gallagher, aki a Michael Flatley’s Lord of the Dance produkciójában több mint 1500-szor táncolt az elmúlt 10 évben, 8 éve a kiemelt Las Vegas-i csoport férfi szólistája. Az egyetlen olyan ír sztepp táncos, akinek engedélyezték, hogy egyszerre lépjen fel a Lord of the Dance-ben és annak konkurenciájában, a Riverdance-ban, s így Barry John mindkét show vezető táncosaként turnézta be az egész világot.

Barry 2012-ben Queen Elizabeth, Anglia királynőjének tiszteletére tartott előadás szólistája volt. A fenségnek celebrált díszelőadáson hatalmas sikert aratott.

Most egy kis szünetet tartva a két társulatnál a világ legújabb, elsőszámú ír táncshow-ja, a Queen of the Dance meghívására csatlakozott a csapathoz, húga, Írország hercegnője, Catherine Gallagher által vezetett társulathoz.

Jöjjön el, nézze meg Catherine Gallagher tánckarának produkcióját és ajándékozza meg magát egy életre szóló élménnyel, melyet a szervezők garantálnak!

A kétszer ötven perces előadás időpontja: 2014. február 28, péntek, 18 óra.

Helyszín: Szepes Gyula Művelődési Központ, Érd, Alsó u. 9.

Jegyek korlátozott számban kaphatók:

  • Jegyek a helyszínen és a Domi Tours irodában kaphatók,
  • valamint a IRISHDANCE•HU weboldalon és az
  • INTERTICKET országos üzlethálózatában.

queen érdi plakát

 

queen színpad

queen színpad2

queen színpad3

queen színpad4

queen színpad5

Érd, 2014.02.19.