Google+
Főoldal / Kiemelt hírek / PROGRAM HELYETT GYALÁZKODÁS – ELINDULT A BALLIBERÁLIS KAMPÁNY

PROGRAM HELYETT GYALÁZKODÁS – ELINDULT A BALLIBERÁLIS KAMPÁNY

Tegnap délelőtt Csőzik és társai is felvették a Választási Irodán az ajánlóíveket, s ezzel hivatalosan is elindult Érden a gyalázkodás kampánya.

A balliberálisok profik ebben, emlékszünk mindannyian a tavaszi országgyűlési választáson a szocialista Bangónéra, aki nyilvánosan patkánynak nevezte a Fidesz szavazóit. Bangóné azonban csak ipari tanuló lehetne Csőzikék érdi műhelyében, ahol a gyalázkodást mesterfokra fejlesztették. Még tavasszal egyik hívük a városvezetést és Érd testvérvárosainak képviselőit akarta a záportározóba lövetni. Azt hihettük egyszeri esetről van szó, amelyből mindannyian tanulnak, de nem így történt. Annyira nem, hogy amikor az egyik ballib azt a megjegyzést tette Csőziknek egy közösségi portálon, hogy kávézás helyett jobb lenne a népet uszítani, Csőzik erre egy jókedvű, nevetős szmájlival reagált. Ha ilyen a vezér, milyen a beosztott? A válaszra nem kellett sokáig várni. Krausz György, a Csőzik-kampány egyik kulcsembere “emberi hulladéknak” nevezte politikai ellenfeleit, nem sokkal később pedig a kommunikációs stáb másik figurája nevezte „birkahúsnak” a nyugdíjasokat, akik 9 ezer forintos rezsiutalványt, valamint nyugdíjprémiumot és nyugdíjkiegészítést kapnak a kormánytól.

Az még érthető, ha egy társaság, amelyik indul az önkormányzati választáson, nem tud hiteles és érvényes, szakmailag megalapozott programot felmutatni. Érthető, bár nem túl célravezető. De ha mindezt azzal kompenzálják, hogy sértegetik az embereket, az nemcsak elfogadhatatlan, de felháborító is.

 

 

Csőzik és társai ennyit tudnak. Megszokni nem szabad, elviselni muszáj, októberig legalábbis.

 

– somogyi –