Google+
Főoldal / Uncategorized / A POKOLBA VEZETŐ ÚT (12. rész)

A POKOLBA VEZETŐ ÚT (12. rész)

AKCIÓBAN A SOROS-HÁLÓZAT

Ha meg akarjuk érteni a hálózat tevékenységét, akkor először is tudnunk kell a célt, amelyet el akarnak érni, ez a cél pedig nem más, mint a nyílt társadalom megvalósítása. A korábbi részekben előkerült már Coudenhove-Kalergi gróf terve: Egy kevert fajú, eurázsiai és negroid beütések jegyét magán viselő embertípus fogja alkotni Európa népességét, mely küllemében ősi egyiptomi fellahokra fog emlékeztetni […] a mai fajok és kasztok a távolság, idő és előítéletek legyőzésének mértékében fokozottan veszendőbe mennek […] Az uralkodó réteget már nem az ún. vérségi, hanem egy »szellemi« arisztokrácia fogja képviselni…”  Tőle származik a páneurópai eszme is, vagyis az Európai Egyesült Államok létrehozása. A Soros-hálózat minden tevékenysége ennek az eszmének a jegyében folyik. Tudjuk, hogy Soros csak egy jóságos altruista öregember, és ez az egész csak egy összeesküvés-elmélet, de az azonos című filmből azt is tudjuk, hogy ezek az elméletek nagyon sokszor egyben gyakorlatok is. Attól, hogy valakinek üldözési mániája van, még üldözhetik is.

Azt sem árt tisztázni, hogy a nyílt társadalom létrehozása is igazából csak egy eszköz a végső cél, a globális hatalom megszerzéséért. Hogy ki és mi áll mindezek mögött, nem tisztünk tisztázni, de józan paraszti ésszel is belátható, hogy a világ mi felé halad.

A Soros-hálózat tevékenységét roppant nehéz szétszálazni, hiszen az élet szinte minden területén jelen van, nem csak egy újságcikk, de egy terjedelmes könyv is kevés lenne részletesebben bemutatni, nem is törekszünk erre, hiszen a részleteket mindenki megtalálhatja a hírekben, sajtóban, interneten. Megpróbáljuk azonban bemutatni példaként néhány tevékenységi területét.

Legnagyobb szabású helyszínük a világpolitika, ahol nemzetek sorsába próbálnak – több-kevesebb sikerrel – beavatkozni. Néhány példát megemlítünk, az első legyen az amerikai elnökválasztás. Itt Soros személyesen is megpróbált Hillary Clinton oldalán beavatkozni, kampányát 25 millió dollárral támogatta, és üzlettársait is rábírta Clintonné támogatására, volt aki 31 millió dollárt adott, mások 10-15 milliókat. Nem volt titok, hogy Hillary Clinton külügyminiszterként Soros bábja volt, aki valósággal utasította őt, hogy az amerikai diplomácia hol és milyen ügyekben gyakoroljon nyomást, mely országokban vesse be befolyását, ahol is Soros üzleti és politikai érdekei úgy kívánják. Összefűzte őket az is, hogy mindketten szorgalmazzák a bevándorlást.

A Soros-hálózat keze nyomát ott látjuk az arab tavasz több helyszínén, például a Soros-féle Movement.org még 2008-ban kezdte el koordinálni a radikális ifjúsági mozgalmakat, az alapítócsoportok között pedig ott volt az egyiptomi Április 6. Ifjúsága Mozgalom (April 6 Youth Movement), amely az „arab tavasz” keretében lezajlott egyiptomi forradalom kezdőnapját, 2011. január 25-ét kiválasztotta. Az Egyiptomban Soros-hátterűnek tekintett mozgalom is jelentékeny szerepet játszott abban, hogy végül politikai káosz és erőszak következett be, és önégetések, gyilkosságok sorozata (például a hírhedt szuezi mészárlás) indulhatott meg az országban.

A Soros-féle NGO-k egyik legismertebb és „legsikeresebb” tette az ukrajnai „forradalom” kirobbantása volt, a hírhedt Majdan-téri események. A Majdan-forradalmat megelőző években az ukrajnai Nyílt Társadalom Alapítványok gyakran nyújtott bőkezű pénzügyi támogatásokat különböző helyi NGO-knak, amelyek az úgynevezett civil aktivizmust népszerűsítették Ukrajnában.

Az OSF aktivitásának célja ezek szerint nem volt más, mint a nélkülözhetetlen terepmunka elvégzése, valamint az ellenálláshoz, illetve – a Sorossal szemben álló – Viktor Janukovics kormányának elmozdításához szükséges előfeltételek megteremtése. 2013 végén Ukrajnában kitört a Majdan-forradalom, amelynek eredményeként megbukott Viktor Janukovics jobboldali kormánya.
Ily módon az altruista Nyílt Társadalom Alapítványok ártatlannak tűnő aktivitása lehetőséget biztosított Sorosnak arra, hogy beavatkozzon az ukrán belpolitikába és érvényre jutassa a saját politikai elképzeléseit, amelyek pontosan ezek voltak: teljes káoszba és anarchiába taszítani Ukrajnát és ebben a káoszban és anarchiában lefölözni a lehető legnagyobb hasznot.

A mai Ukrajna egyetlen néven nevezhető nemzeti és állami tevékenysége a megveszekedett és elmebeteg nacionalizmus, az orosz- és magyarellenesség, amelyet Soros Nyílt Társadalom Alapítványok hálózata és fizetett NGO-i nem hogy eltűrnek, de egyenesen támogatnak.

Megemlíthető még az Európa Parlamentben ücsörgő Soros-támogatottak magas száma, több mint kétszázan tartoznak igazoltan közéjük, és ez a szám nagyobb, mint a legnagyobb frakció, az EPP létszáma. Nem véletlen, hogy Soros jó, szinte baráti kapcsolatokat ápol Junckerrel, Timmermanns-szal, Sargentinivel és sorolhatnánk. Nem csodálkozhatunk azon, hogy a brüsszeli bürokrácia sorra hozza azokat az intézkedéseket, alkotja meg azokat a terveket, amelyek legalizálni és megszervezni igyekeznek az illegális migrációt.

A hálózat legfőbb és legtöbbet emlegetett tevékenységük nem más, mint a migráció megszervezése. Erről külön cikkben szólunk részletesebben.

Hazai tevékenysége igen sokrétű, és most nem csak a nevét viselő alapítványra gondolunk, hanem az általa (is) támogatott NGO-k és egyéb szervezetek sokaságára. A teljesség igénye nélkül: CEU, Helsinki Bizottság (amelyről éppen a napokban szólta el magát Soros, bevándorlási bizottságnak nevezve), Amnesty International, újságok és honlapok, blogok garmadája, TASZ stb. A hálózat pénzeli az aktivisták ki- és továbbképzését, támogat akciókat, rendezvényeket, tüntetéseket, pénzel érzékenyítő tréningeket, lobbizik az LMBTQ+ jogok elismeréséért és kiterjesztéséért, kitüntet balliberális újságírókat, újságcikkeket rendel meg és finanszíroz, vagyis az élet minden területén jelen van.

Emlékezetes például az a per, amit a Helsinki Bizottság indított és nyert meg Strasbourg-ban két bangladeshi migráns nevében a magyar állam ellenében, mondván, hogy rosszul bántak velük. A két migránsról azóta sem hallott senki. A Soros-hálózat állt ki a Ahmed H. mellett, ők követelték szabadon bocsátását, még Brüsszelben is akciót szerveztek az érdekében.

A tavaly decemberi, erőszakba torkolló Kossuth téri tüntetéssorozat mögött is ott állt a hálózat, Soros-fizette sajtó szította a tüzet, Soros-szervezetek által kiképzett emberek szervezkedtek és szónokoltak, nem is nagyon titkolt céljuk egy magyar Majdan-téri kormánybuktatás volt.

Soros-féle NGO-k közlésein alapult annó a Tavares-jelentés és most a Sargentini-jelentés is, ők a szakértők bármilyen Brüsszel által kezdeményezett, hazánkat elítélő határozat mögött.

Mint tudjuk, Soros 19 milliárd dollárt tolt be alapítványába, és bár hívei és fizetett alkalmazottjai altruistának mondják, egy spekuláns sosem ad ki önzetlenül egyetlen dollárcentet sem. Biztosak lehetünk abban, hogy a hálózat csak eszköz arra, hogy egyrészt minél nagyobb – politikai és gazdasági – hatalmat szerezzen gazdájuk, másrészt ennek folyományaként egyre nagyobb vagyon halmozódjon fel a Soros családban.

Mindemellett Soros György csak csicska a „globális világhatalom” kiszolgálójaként, nekünk hihetetlennek tűnő vagyona eltörpül a leggazdagabbaké mellett, és tevékenysége csak úgy érvényesülhet, ha azt jóvá hagyják magasabb helyről is. Sajnos úgy néz ki, a közeljövőben zavartalanul folytathatja tevékenységét, már ameddig él, de ez sem probléma, mert ott áll ugrásra készen fia, Alexander Soros, aki ráadásul sokkal trendibb apjánál, mivel homoszexuálisként néger barátjával él együtt.

 

(Bodoni)