Google+
Főoldal / Rovatok / Pályázat: Ingyen tábor a Börzsönyben

Pályázat: Ingyen tábor a Börzsönyben

pályázatÖt napos térítésmentes táborozásra pályázhatnak a megyei gyermek- és tanulóközösségek a Pest Megyei Gyermek- és Ifjúsági Alapítvány Börzsönyben található üdülőibe.

December 16-ig lehet jelentkezni a Pest Megyei Gyermek- és Ifjúsági Alapítvány felhívására, amely szerint ingyenes szállást biztosít kismarosi és kóspallagi táborhelyein 18 év alatti, maximum 30 fős gyermekközösségek számára. Az elnyerhető négy éjszakás szállás értéke 250 ezer forint, de mindenkinek érdemes jelentkezni, mert a pályázatot benyújtó csoportok automatikusan 10 százalék kedvezménnyel vehetik igénybe a szálláshelyeket.

Az alapítvány támogatni kívánja az önszerveződő Pest megyei gyermekközösségeket az értékes szabadidős foglalkozások, szakmai táborok megvalósításában. Szeretnék, hogy azok a gyerekek is megtapasztalhassák a táborozás örömét, akik számára ennek anyagi akadályai vannak.

Olyan tábori programok leírását várják, amelyek tartalmas és szórakoztató időtöltést biztosítanak a gyerekeknek. A pályázaton részt vehetnek osztályok, civil szervezetek, formális és informális közösségek egyaránt.

Részletek: www.pestmegye.hu

Forrás: www.hirtukor.hu

Érd, 2013.11.20.