Google+
Főoldal / érdi közügyeink / MINDEN NAPI POSTA ÜGYEINK

MINDEN NAPI POSTA ÜGYEINK

Lakóhelyem szerint a postai küldeményeim nagy részét én is a Tarcal utcai postán vehetem át, így sok esetben volt alkalmam sorban állás közben beszélgetni az emberekkel. Igen, ezt a postát Érdliget kinőtte. Korszerűsítésre és bővítésre lenne szükség.

Mivel nem vagyok postai dolgozó, így pulton belül még nem voltam, de tudom, hogy egy esetleges felújítással, korszerűsítéssel, egy kicsit jobb helykihasználással mennyi plusz teret biztosítana az ügyfél térben. De bármennyit is, arra nagyon nagy szükség lenne. A városrészben már sok intézményt sikerült megújítani. Több intézmény építése vagy felújítása épp most van folyamatban. Az iskola, óvoda után nemrég a Közgyűlés úgy döntött, hogy bölcsőde is épüljön a Tállya utcában. Szintén itt egy igen impozáns szociális intézmény lesz, idősek otthonával és egyéb szolgáltatásokkal. A Duna utcai orvosi rendelő is régóta szolgálja a környék lakóit, a Polgárőrség irodájával együtt. Igazán következhetne végre a posta is! Javasolni fogom, hogy keressük meg a Posta vezetőségét, és találjunk egy alkalmasabb, tágasabb helységet.

Választókerületem másik részén, az Angyalka utcai Nagypostán van elég hely a kiszolgáló térben. Viszont visszatérő panasz, hogy aki autóval szeretné megközelíteni, a parkolás szinte lehetetlen feladat a környéken. Ez összefügg a Belváros parkolási problémáival, amelynek átfogó rendezésére van szükség. A postával való együttműködés tehát a következő években is egy fontos feladat lesz. Mivel állami cég, ezért lesz jelentősége annak, hogy olyan városvezetése legyen Érdnek, amely jó viszonyt ápol a kormányzattal. Azért, hogy tényleg tudjunk eredményeket elérni!

Recsnyik Richárd

5. választókerület