Google+
Főoldal / Lejárt program / Mikulás Futás Tárnokon – 2013.12.08.

Mikulás Futás Tárnokon – 2013.12.08.

Mikulás Futás 2013. - Tárnok, 2013.12.08.Tárnok Hír Online hírei… Tárnokon idén is lesz Mikulás Futás – igaz, az ünnep után két nappal. Rajt: December 8., vasárnap 9.30, Egészségház parkoló. Megjelenés: alkalomhoz illő piros sapka, piros sportruházat, rénszarvasagancs stb.

Mindenkit nagy szeretettel hívok az immár hagyományos Tárnoki Mikulás Futásra, egy jó hangulatú, kellemes testmozgásra ebben a csípős hidegben. Találkozó december 8-án vasárnap, 9.30-kor az Egészségház parkolójában. Amennyiben az idő és a terepviszonyok engedik, a Benta-patak partján fogunk futni, ha nem, akkor pedig Tárnok főbb útjain futjuk körbe a települést. A táv kb. 6 km, de természetesen aki kevesebbet, vagy netán többet szeretne futni, azokat is várjuk! Sőt, a gyerekeket is, akikkel a focipályán fogunk egyet futni, mozogni. Fontos, hogy ez nem verseny, a cél a közös mozgás még a téli időszakban is!

Jókedved és futócipődön kívül ne feledd otthon a Mikulás-sapkádat, piros sportruháidat illetve bármit, ami a „mikulásos-ünnepkörbe” illik!

Az esemény Facebook oldaláért katt. ide!

Forrás: www.tarnokhir.hu

Érd, 2013.12.04.