Google+
Főoldal / Rovatok / Megérkeztek a rákötési engedélyek, indul a kézbesítés Tárnokon is

Megérkeztek a rákötési engedélyek, indul a kézbesítés Tárnokon is

Tárnoki csatornázás – Hol dolgoznak február 17. és 22. közöttIndulhatnak a csatorna rákötések, elkezdődik az engedélyek átadása a tárnoki csatornaberuházásban érintett közel 1700 ingatlantulajdonos részére. 

Pár nappal az első tárnoki csatorna rákötési engedély hivatalos átadása után megérkezett a többi hivatalos levél is a Tárnoki Viziközmű Vízgazdálkodási-Társulat irodájába. A levelek ellenőrzése, szortírozása után a mai napon elkészültek az átvételhez szükséges kézbesítési ívek is, ezt követően pedig megkezdődött a kézbesítés.

Tárnokon a csatorna rákötési engedélyek kézbesítését a Viziközmű Társulat munkatársai személyesen végzik, a munka pedig a mai nappal kezdetét vette. A kézbesítés során a Társulat munkatársai felkeresnek minden érintett ingatlantulajdonost és átadják a rákötési engedélyt, ezzel együtt pedig tájékoztatják őket a rákötés módjáról és a szükséges teendőkről.

A rákötési engedélyek átvehetők a Tárnoki Viziközmű Vízgazdálkodási-Társulat irodájában is, de felhívjuk a figyelmet, hogy mielőtt bárki útnak indul az irodába, érdeklődjön a 06 (23) 387 019 / 137 mellék. telefonszámon, hiszen munkatársaink a nap jelentős részét az engedélyek kézbesítésével töltik az elkövetkezendő hetekben.

Rugalmasan kezelünk minden igényt, eljutunk minden érintett háztartásba, a cél az engedélyek mielőbbi, pontos kézbesítése.

Köszönjük, hogy támogatta Tárnok legnagyobb környezetvédelmi közmű beruházását,
a teljes települési csatornahálózat megépítését Tárnokon!

Forrás: www.tarnokhir.hu

Érd, 2014.03.13.