Google+
Főoldal / Rovatok / Egészség, szépség / Kutyajó Nap az Érdi Állatkórházban – gyere el és spórolj 4.500 Ft-ot azonnal! (x)

Kutyajó Nap az Érdi Állatkórházban – gyere el és spórolj 4.500 Ft-ot azonnal! (x)

Hallottál már az Kutyajó Napról? Ha kutyagazdi vagy és eddig még elkerülte a figyelmedet, akkor most kattints ide és spórolj azonnal 4.500 Ft-ot!

új logó másolata copyMásodjára kerül megrendezésre az Érdi Állatkórház közkedvelt programja, a Kutyajó Nap! Először május 24-én “kísérleti jelleggel” rendezték meg ezt a programot a kutyás gazdiknak, ám a pozitív visszajelzések miatt úgy döntöttek, hogy rendszeres, 2-3 havi esemény lesz belőle.

Dr. Fehér Miklósné, az Érdi Állatkórház vezetője elmondta, hogy:

Magunk is ledöbbentünk, hogy alig 4 nap alatt teljesen beteltek a helyek a májusi Kutyajó Napra, bevalljuk őszintén, hogy nem számítottunk ekkora érdeklődésre. Egy-egy ilyen napon picit több, mint 30 db gazdit és kutyust tudunk kiszolgálni és bizony ez nem bizonyult elegendőnek májusban, mert pikk-pakk beteltek a helyek. Jelenleg is nyitott a regisztráció a július 12-ei Kutyajó Napra, és már alig-alig van szabad hely, talán kicsivel több, mint 10 helyünk van még.

logo

 

Dr. Fehér Miklósné

Dr. Fehér Miklósné Andrea, az Érdi Állatkórház vezetője

A Kutyajó Napon minden kutyát ingyenesen vizsgálnak meg az Állatkórházban, így a gazdik egyből spórolnak 4.500 Ft-ot.

“Nem is igazán azért jönnek el a gazdik, mert 4.500 Ft-ot spórolni tudnak. Természetesen ez is segítség mindenki számára, de ez
inkább csak egy kis motiváló erő, hogy végre felálljanak és elhozzák állatorvoshoz a kutyákat. Nagyon sok esetben nem az anyagiak tartják vissza a gazdikat attól, hogy felelősen tartsák a kutyájukat, hanem inkább csak az, hogy halogatnak, elfelejtik a kötelező oltások időpontját. Erre pedig szuper megoldás a Kutyajó Nap: a gazdik úgy érzik, hogy ez a nap a kutyákról szól és ez valóban így van! Ilyenkor nem restek elhozni a kutyákat hozzánk és megadni nekik azt a fajta törődést, amit csak állatorvostól kaphatnak meg. A kutyák olyanok, mint az autók: nagyon sokáig elvannak ápolás nélkül, de azért néha rá kell nézzen a szerelő is. Ezen a napon Mi vagyunk a szerelői a kutyáknak!”

Ha neked is van kutyád…

És szeretnél élni a Kutyajó Nap adta lehetőségekkel, akkor kattints ide és regisztrálj még a szabad helyek egyikére! Igyekezz, mert “a helyek gyorsan fogynak”, ahogy Andrea mondja 🙂

Garantált ajándék minden regisztrálónak!

A Kutyajó Napon nem csak megspórolnak neked 4.500 Ft-ot, de minden regisztráció mellé ajándékot is adnak. Látogasd meg a Kutyajó Nap kezdeményezés honlapját itt és válogass az ajándékok közül!