Google+
Főoldal / Rovatok / Ez + az / Kreatív pályázaton keresik a környezetbarát közlekedés lehetőségeit

Kreatív pályázaton keresik a környezetbarát közlekedés lehetőségeit

A Tárnokhír Online hírei… A közösségi és környezetbarát közlekedés lehetőségeit bemutató fotókat, rajzokat, vagy családi alkotásokat várnak a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, a Vidékfejlesztési Minisztérium és az Emberi Erőforrások Minisztériuma közös pályázatára az Európai Mobilitási Hét alkalmából.

matrica_2009A pályázatra rajz, fotó és közös családi alkotás kategóriában nevezhetnek a különböző korosztályok képviselői, óvodás kortól egészen a felnőttkorig. Fotó kategóriában idén először külön díjazzák a felsőoktatási intézmények hallgatóit.

Az elbírálás fő szempontja, hogy az alkotók hogyan ábrázolják az autóktól mentes, a természethez és a valós közösségi élethez közelebb álló tereket – közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium sajtóosztálya az MTI-vel.

A legsikeresebb művek alkotói kerékpárt nyerhetnek, a kiemelkedő munkákat pedig különdíjakkal jutalmazzák. Az eredményhirdetés és a díjátadó ünnepség idén is a szeptemberi Európai Mobilitási Hét magyarországi programsorozatának része lesz.

A pályaműveket postán június 30-ig várják, részletes tájékoztatás ITT található.
Az Európai Mobilitási Hetet idén szeptember 16-22 között rendezik meg Európa-szerte A mi utcánk, a mi jövőnk! szlogennel. Az idei programsorozat központi témája az általános életminőség tudatos javítása lesz.

Forrás: www.tarnokhir.hu

Érd, 2014.04.27.