Google+
Főoldal / Rovatok / Kiírta a NIF az M0 folytatásának tervezési tenderét

Kiírta a NIF az M0 folytatásának tervezési tenderét

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt. nyílt közbeszerzést írt ki az M0 autóút északi szektor 11-es számú főút és a 10-es számú főút (Budakalász és Solymár) közötti szakaszának tervezésére, valamint az építési engedély megszerzésére – a felhívás a hétfői Közbeszerzési Értesítőben jelent meg.

A munka része az alagutak vázlatterveinek elkészítése, a terület-igénybevételi tervek készítése, továbbá a kivitelezési tender dokumentáció összeállítása is.

A munka ellenértékének becsült összege nettó 1 milliárd 340 millió forint.

Ajánlatot az a cég tehet, amelynek a nettó árbevétele az utóbbi 3 év mindegyikében elérte a 600 millió forintot. Ezen belül a 2×2 sávos új nyomvonalú gyorsforgalmi út tervezésének legalább 300 millió forintot kell kitennie.

A referenciák között – egyebek mellett – be kell mutatni legalább egy 8 kilométer hosszú, 2×2 forgalmi sávos gyorsforgalmi út engedélyezett tervét, illetve legalább egy 2,5 kilométer hosszú, kétjáratú országos közúti alagút tervét, amely szintén rendelkezik építési engedéllyel.

Az ajánlatokat augusztus 7-ig lehet benyújtani, a legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatást kínáló ajánlattevő lesz a nyertes.

Csak 2020 után folytatódik az M0-s építése, katt. ide!

Forrás: MTI

Érd, 2014.06.30.

Az előkép forrása: flickr