Google+
Főoldal / Lejárt program / Karácsonyfadíszek vására Tárnokon

Karácsonyfadíszek vására Tárnokon

Karácsonyfadíszek vásáraTárnok Hír Online hírei… Megkezdődött a hagyományos karácsonyfadísz-vásár a Szabó Kft üzemében. A kiárusítást az üzem leégése ellenére megtartják. November 15. és december 24. között naponta 8-tól 17.30-ig várják az érdeklődőket.

Furcsa hangulatú idén a vásár, hisz a csillogó díszek fölött látni a leégett-megégett tetőszerkezetet. Ennek ellenére az árak az előző évekhez hasonlóan nagyon kedvezményesek, a kézzel festett csodás gömböket 98 és 970 forint közötti áron vehetjük meg.

Az idei kollekcióban a megszokott díszek mellett van néhány különlegesség. Az ikon-sorozat gömbjeit Jézus, illetve Mária a gyermekkel képekkel és aranyfüsttel díszítették. Vannak igazán trendi népi motívumokkal festett gömbök, harangok.

Karácsonyfadíszek vására 2Az igazi újdonság azonban a retró sorozat, amelyben egyebek mellett gombák, tobozok, állatfigurák vannak. Ezt a kollekciót szeretné a cég tovább bővíteni, ezért arra kérnek mindenkit, hogy akinek otthon vannak régi, akár a háború előttről származó díszei, vigyék el a vásár helyszínére, a cég Tárnok, Pacsirtamező u. 1. szám alatti telephelyére.

Forrás: www.tarnokhir.hu

Érd, 2013.11.15.