Google+
Főoldal / Kiemelt hírek / Jövő nyárra halasztják a Kisfenyves Óvoda felújítását

Jövő nyárra halasztják a Kisfenyves Óvoda felújítását

Jövő nyárra halasztják a Kisfenyves Óvoda felújítását, annak ellenére, hogy a Modern Városok Program részeként már megérkezett a renoválásra szánt pénz. Bács István alpolgármester, aki az óvodafelújítási projektekért is felel a városban, a helyi médiumoknak azt mondta, az ellátást veszélyeztették volna idén télen azzal, ha a Tállya utcai és a Tündérkert óvoda mellett, egy harmadik intézményből is máshová költöztetik a gyerekeket.

A Kisfenyves Óvodából mindenképpen ki kell majd költöztetni a gyerekeket, amikor a felújítás lesz, ugyanis statikai megerősítést kell végrehajtani, közölte Bács István.

Az alpolgármester a Fenyves óvodába járó gyermekek szüleinek megértését kéri, azt mondta: folyamatosan kapcsolatban voltak az óvodavezetővel, aki tájékoztatta a szülőket arról, hogy csak jövőre lesz felújítás.

A városban három érdi óvoda épülete is megújul az ősz folyamán, a Modern Városok Program keretében. A Tállya, illetve a Tündérkert óvoda felújításának ideje alatt a gyerekek más intézményekbe költöznek, de a Szivárvány óvoda is megújul, innen azonban nem kell kiköltözniük a gyerekeknek. Jó hír viszont, hogy új oviba járhatnak a felső parkvárosi gyerekek és a Fácán közi apróságok.