Google+
Főoldal / érdi közügyeink / HOLOKAUSZTTAGADÓT INDÍT A CSŐZIKET IS TÁMOGATÓ JOBBIK

HOLOKAUSZTTAGADÓT INDÍT A CSŐZIKET IS TÁMOGATÓ JOBBIK

Érden a Jobbik Csőzik László egyik jelölő szervezete, amely párt része a szélsőbaltól a szélsőjobbig tartó ellenzéki együttműködésnek.  Ugyanez a párt Hajdú-Bihar megyében listán indítja azt a jobbikos Kulcsár Gergelyt, aki korábban azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy beleköpött a Cipők a Duna-parton nevű holokauszt-emlékmű cipőibe, és „kamukauszt állítólagos áldozataira” való emlékezésnek nevezte a Fidesz-kormány által 2000-ben bevezetett holokauszt emléknapot.

A nemzeti szocialista rendszer bűneinek nyilvános tagadása gyanúja miatt a Központi Nyomozó Főügyészség korábban nyomozást is folytatott Kulcsár Gergely ellen. Csőzik csapatának két tagja, Kocsner János egyéni jelölt és Horvátné Baráth Szilvia listás jelölt ugyanazt a Jobbikot képviseli, mint a holokauszttagadó Kulcsár Gergely. És hogy nem egyedi esetről van szó (bár az sem lenne indok a jobbikos minősíthetetlen viselkedésére), azt bizonyítja, hogy a Jobbik elnöke, Sneider Tamás is botrányba keveredett a közelmúltban, amikor nyilvánosságra került egy fotó, amelyen a felesége náci karlendítéssel pózol – Sneider Tamás nyakában ülve.

Mindezt tetézi, hogy Érden ennek a Jobbiknak is az MSZP finanszírozza a kampányát.

Így mulat egy jobbikos. A Jobbik elnöke és a felesége

 

Kettős mércét alkalmaz Csőzik, amikor elfogadja a Jobbik támogatását a vágyott hatalomért cserébe? Vagy az lesz az érvelés, hogy a Kulcsárt indító Jobbik és a Kocsnert jelölő Jobbik nem ugyanaz a párt? Kíváncsian várjuk a híres Csubakka-védelmet az ügyvéd úrtól.

-s-