Google+
Főoldal / Kiemelt hírek / HOGYAN MŰKÖDIK A SOROS-MÉDIA? MEGMUTATJUK!

HOGYAN MŰKÖDIK A SOROS-MÉDIA? MEGMUTATJUK!

Óvodásokat vezényeltetett ki biodíszletnek Pánczél Károly fideszes országgyűlési képviselő egyik hivatalos programjára Szigetbecsén – harsogta az elmúlt napokban a hazai Soros-média, a 444.hu-tól kezdve a 168 órán át a baloldali közösségi oldalakig. Kiderült, hogy az egészet éppen ők szervezték, hogy aztán botrányról írhassanak.

 

A 444.hu még fotókat is közzétett az eseményről, amelyeken valóban látszanak az óvodások. A heccportál a nyomaték kedvéért az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalának a gyermekek jogairól szóló ajánlásából is idéz, így nyomatékosítva a fideszes képviselő gonoszságát.

A valóság azonban az, hogy az egészet a Soros-hálózat médiája tervelte ki, és publikált történetből éppen csak a lényeg maradt ki: az, hogy a gyerekeket a DK helyi önkormányzati képviselőjének a lánya vitte a helyszínre. Ugyanis ő az óvoda vezetője.

Csuda sztori, ugye?

Minderre nem derült volna fény persze, ha a polgármester egyik beosztottja nem írja meg kommentben a történetet a 444.hu cikkét megosztó egyik ismerősének a posztja alá. A hozzászólásból azonban világosan kiderül, hogy mekkora kamu az egész sztori, aminek egyetlen célja az országgyűlési képviselő lejáratása.

Hasonlóképpen működnek Érden is a helyi baloldal által futtatott kis médialakájok. Kitalálnak egy történetet,  aminek a váza, a nem botrányos részek igazak, majd nagy adag hazugságot kerekítenek mellé, és terjeszteni kezdik.

Ez a “szabad sajtó” balliberális módra. Mi azonban nyugodtan hívjuk csak annak, ami: hazugsággyárnak.

(somogyi)