Google+
Főoldal / Kiemelt hírek / HELYREIGAZÍTÁS: CSŐZIK NEM PÁRTOT, HANEM PÁRT VÁLT

HELYREIGAZÍTÁS: CSŐZIK NEM PÁRTOT, HANEM PÁRT VÁLT

Néhány nappal ezelőtt publikáltunk egy írást, amelyben annak a feltételezésünknek adtunk hangot, hogy Csőzik László (korábbi IDF-es, SZDSZ-es, 20-30-as, Együtt-PM-es, MSZP-s, MSZP-P-s) politikus a Fodor Gábor féle Liberális Pártba tart. Tévedtünk.

Következtetésünket arra alapoztuk, hogy Csőzik az elmúlt hónapokban sokat mutatkozott együtt Bősz Anettel, a Liberális Párt országgyűlési képviselőjével.

A tegnapi bulvár hírekből, pontosabban egy PR cikknek látszó írásból  és CsL mai facebook posztjából kiderült, hogy a politikus elhagyta a feleségét és mostantól Bősz Anettel alkotnak egy párt.

Az Érdioldal megköveti olvasóit!  Tévesen feltételeztük, hogy a nős,  három gyermeket nevelő Csőzik nem a feleségét hagyta el, hanem pártot váltott.

Csőzik ezúttal tehát nem a politikai nézeteit bocsátotta áruba, hanem a magánéletét, méghozzá egy bulvárlapnak, profi fotóssal, szépen komponált, romantikus pózokkal és fényekkel. Csak tippelni tudunk, mennyibe kerülhet egy ilyen PR-cikk, de hogy a volt család nem boldog, azt a korábbi rokon, Csőzik feleségének nagynénje, Vásárhelyi Mária (valószínűleg világbajnok szintidőn belül, ám mégsem elég gyorsan cenzúrázott) kommentárja mutatja mindennél jobban.

Ezt a kommentárt a liberális politikus egyből törölte az oldaláról

Nemcsak a cenzúra, de láthatóan a füllentés is kedvére van az SZDSZ egykori ügyvivőjének. A coming out-os posztjában ugyanis azzal indokolja bulvárszintű kitárulkozását, hogy a fideszes média nem tartotta tiszteletben a magánéletét, ezért kénytelen a nyilvánosság előtt is vállalni Bősz Anettel való kapcsolatát.

E gondolatmenet abszurditása már önmagában is nyilvánvaló, de még világosabbá válik, ha valaki rákeres a “Csőzik Bősz ” szókapcsolatra. A google az elmúlt egy hónapra keresve nyolc, azaz NYOLC találatot mutat, s mindegyik a BLIKK híréről szól. Nemhogy fideszes, de semmilyen sajtó ezen kívül nincs a találatok között.

Őszintén reméljük, hogy az ilyen kis füllentések a jövőben nem árnyékolják be Csőzik új kapcsolatát, amelyhez ezúton is sok boldogságot kívánunk!

 

 

(A borítófotón Csőzik László liberális politikus az apácaság intézményét kigúnyoló, italozó és dohányzó nőkkel pózol Mohácson.)