Google+
Főoldal / Rovatok / Futás a strandra! 5 alkalmas strandbelépőért!

Futás a strandra! 5 alkalmas strandbelépőért!

A Százhalombattai Hírtükör Online hírei… Idén is meghirdeti Futásakcióját a százhalombattai Városi Szabadidő Központ, melynek keretében öt alkalomra érvényes strandbelépőhöz juthatnak azok, akik április 14. és május 31. között tizenötször lefutják a 2000 méteres távot.

A futásra hétfőtől péntekig 17-19 óra között, szombaton 9-11 óra között nyílik lehetőség a VSZK salakos futópályáján (Százhalombatta, Vasút utca 41.), kivéve vasárnap és az alábbi szünnapokon: április 20., 21. és 27., valamint május 1., 4., 11., 18. és 25. A futásban mindenki saját felelősségére vesz részt, a nevezési díj 350 forint fejenként.

Futás a strandra!

Ez az akció is része annak a sportprogramokat népszerűsítő kampánynak, amely során hat pecsétet kell összegyűjteni a különböző eseményeken. A gyűjtőlapokat a sportrendezvények helyszínein vagy a VSZK-ban lehet beszerezni és kell leadni legkésőbb szeptember 8-ig. A hat pecsétet összegyűjtők között a Battai Napokon értékes ajándékokat sorsolnak ki.

A Futásakción kívül a következő programokon lesz lehetőség gyűjtőalbumot és pecsétet szerezni: május 17. – Batta Bringa, május 31. – Túrázzunk!, június 21. – Magyar Úszás Napja, június 28. – Túrázzuk!, július – Családi Strandnap és augusztus 30. – Batta Bringa.

Forrás: hirtukor.hu

Érd, 2014.04.12.