Google+
Főoldal / Rovatok / Hasznos / Felhívás mérnök akkreditációra

Felhívás mérnök akkreditációra

Az Érd és Térsége Szennyvíz-elvezetési és Szennyvíztisztítási Önkormányzati Társulás akkreditációt hirdet végzett mérnökök számára. 

A lakosok számára a csatornázási projektben ajánlott szakember segítségét igénybe venni, de ezt a szolgáltatást csak akkreditált mérnöktől kérheti!

Az akkreditációs folyamat során a mérnökök megismerkednek azokkal az elvárásokkal, amelyeket az Üzemeltető támaszt a házi bekötések műszaki megfelelőségével szemben és megismerik a szükséges dokumentáció elvárt tartalmát és formáját.
Az akkreditált mérnök anyagilag is felelősséget vállal azért, hogy az általa átvett házi szennyvízhálózat műszakilag megfelel és a rákötés jogi-pénzügyi feltételei teljesülnek.

A mérnöki akkreditáció ingyenes, akkreditációs időpontokat folyamatosan tartunk!

Jelentkezés feltétele: 

  • Építő- vagy épületgépész-mérnöki végzettség
  • Mérnök kamarai tagság 

Jelentkezés módja: E-mailben a doboserika@erdszennyviz.eu címen vagy személyesen az Érd és Térsége Szennyvíz-elvezetési és Szennyvíztisztítási Önkormányzati Társulás irodájában a 2030 Érd, Diósdi út 14/A címen a következő adatok leadásával: 

  • személyes adatok (név, cím, elérhetőség)
  • mérnöki diploma másolata
  • érvényes kamarai tagság igazolása 

A következő akkreditáció időpontja: 2014. március 17. 16:00 óra

 Jelentkezését kérjük legkésőbb az akkreditációs időpont előtt egy nappal, 2014. március 16-én 17:00 óráig szíveskedjék eljuttatni hozzánk!

Várjuk mindazok jelentkezését, akik akkreditált mérnökként szeretnének részt venni az Érd és térsége szennyvíz-csatornázási projektben!

Forrás: www.tarnokhir.hu

Érd, 2014.03.06.