Google+
Főoldal / Rovatok / Érdi Napok és Utcabál szeptember 6-19.

Érdi Napok és Utcabál szeptember 6-19.

érdi napok borítóT. Mészáros András polgármestertől…

Kedves Érdi Barátaim!
Hagyományos rendezvénysorozata városunknak az Érdi Napok, amikor sok-sok kulturális –és tudományos programmal, zenével, tánccal, finom ételekkel és italokkal együtt azt ünnepeljük, hogy érdiek vagyunk. Mi, akik büszkék vagyunk városunkra, mi, akik örömmel találkozunk másokkal, ismerősökkel és ismeretlenekkel, mert tudjuk, hogy a közösség ünnep is egyben. Az összetartozás ünnepe.

Idén is az Utcabál nyitja az Érdi Napokat szeptember 7-én, s ezt követően két hétig tart – különböző helyszíneken, változatos programokkal.

Ezekben a napokban mindenki: gyerekek és felnőttek megtalálhatják az ízlésüknek megfelelő szórakozás lehetőségét. A könnyűzenétől a komolyzenéig, a színielőadástól
a tudományos konferenciáig, a képzőművészeti kiállítástól a sportrendezvényekig mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Mert Érd sokszínűséget kínál. Megmutatja arcát nem csak az itt lakóknak, hanem az ország különböző szegleteiből hozzánk látogatóknak. Érd az ország egyik legfiatalabb átlagéletkorú, ugyanakkor az 1200-as évekre visszanyúló múlttal rendelkező települése. És mint ilyen, az elmúlt években igazán fiatalos lendületet vett városunk.

Kívánom valamennyiüknek, hogy érezzék nagyon jól magukat, élvezzék a színvonalas programokat. És ha bort kóstolnak, egy pohárral igyanak városunkra is, emeljék
poharukat Érdre!

T. Mészáros András
polgármester

Részletes programért katt. ide!

Érd, 2013.08.15.