Google+
Főoldal / Rovatok / Hasznos / Érdi állattartók figyelem: ivartalanítási akció!

Érdi állattartók figyelem: ivartalanítási akció!

Ivartalanítási akció újra az érdieknek a Sirius Alapítvány szervezésében!​

Az akciót – amit az önkormányzat civil pályázatán nyert összegből finanszíroznak – vasárnap este jelentették be a szervezet közösségi oldalán. A kedvezményes ivartalanítási lehetőséggel augusztus 12-től az anyagi keret kimerüléséig, de legfeljebb 30-áig élhetnek az érdi macska- és kutyatulajdonosok.

A kedvezményes ár az operáción kívüli többletszolgáltatást (műtéti gallér ára, kórházi elhelyezés, egyéb beavatkozás, stb.) nem tartalmaz, de a műtét közben felmerülő gyógyszerköltségeket (pl. antibiotikum, vérzéscsillapító) magában foglalja. A kedvezményes áron felül az állatorvos nem számol fel további díjat a varratszedésért, de előre nem látható komplikációk esetén minden további költség a tulajdonost terheli.
Tüzelő szuka kutya nem vihető műtétre, a lehetséges időpontról kérjük, konzultáljon állatorvosunkkal.
Vemhes állat ivartalanításáért az állatorvos kezdeti stádiumban nem, de magas vemhesség esetén 3000 Ft felárat számíthat fel.
A kedvezményes ivartalanítási akcióra jelentkezni csak az Alapítványnál lehet, az akciós díjat a rendelőben kell kifizetni. Csak érdi állattartók jelentkezhetnek, az Alapítvány az akció időtartama alatt bármikor kérheti lakcímük igazolását. Egy tulajdonos legfeljebb két állattal vehet részt! Az akciós árakat csak addig tudjuk biztosítani, míg anyagi keretünk tart, így kérjük, vegyék figyelembe, hogy az állatok kedvezményes ivartalanítását most csak érdieknek szervezzük. Mi örülnénk a legjobban, ha több megyére kiterjedően tudnánk segíteni, de erre sajnos egyelőre nincs lehetőségünk.

Az állattartók állatonként egy 4 számjegyből álló kód alapján jogosultak a kedvezmény igénybevételére, melyet az Alapítványtól kapnak. A kódért jelentkezni telefonon vagy e-mail útján lehet, a sok megkeresés miatt türelmüket kérjük:
06 30 276-6071 vagy siriusalapitvany@gmail.com

Az e-mailben a következő adatokat kérjük megadni: gazdi neve, címe, telefonszáma, hány kutya vagy macska, milyen nemű(ek), kutya esetén kb. súly vagy méret. Kérjük, jelezzék, hogy az érdi, tárnoki és százhalombattai rendelő közül melyikhez irányítsuk (nem kötelező, csak ha ragaszkodnak hozzá).

Részt vevő állatorvosok:

Dr. Fekete Balázs
http://hungaropet.com/drbubu/

Városközponti Állatorvosi Rendelő
http://www.allatorvoserd.hu/