Google+
Főoldal / Rovatok / Ez + az / Egy nap másokért

Egy nap másokért

Egy nap másokért2A Százhalombattai Hírtükör Online hírei… Százhúsz DM-es munkavállaló és családtag csatlakozott a százhalombattai Hulladékkommandó Társadalmi Járőrszolgálat legutóbbi várostisztító akciójához június 7-én.

Felszámolták a Csenterics út végén található illegális hulladéklerakót és kitakarították az Ipari Parkot, valamint a dunafüredi “Vöröskő” környékét. Megtöltötték az összes TeSzedd-zsákot, ami még a májusi országos akcióról maradt.

Mérlegük 28 köbméter veszélyes-, kommunális, lom-, illetve inert hulladék, amelyből 16 köbmétert a Csenterics végén, tízet a “Vöröskőnél”, kettőt pedig az Ipari Parkban találtak. Az önkéntes akciót támogatta az Érd és Térsége Hulladékkezelési Nonprofit Kft. és a Szákom Kft. A főszervezők Cséri Beáta, Sümegi Krisztián, Varga Imre voltak, a zöldkommandót Fischer Béla, Horeczky Erika és családja, Izsák Katalin és Bálint, a Krisztics család, valamint Gyuricza Péter képviselte. Az önzetlen és környezetvédelemnek elkötelezett társaság rendkívül finom paprikáskrumplival zárta a napot.

Forrás: www.hirtukor.hu

Érd, 2014.06.12.