Google+
Főoldal / Kiemelt hírek / EDDIG 600 EZER ALÁÍRÁST GYŰJTÖTT A FIDESZ

EDDIG 600 EZER ALÁÍRÁST GYŰJTÖTT A FIDESZ

Több mind 600 ezer támogató aláírást gyűjtött össze eddig a Fidesz az EP-kampányban – mondta Hidvéghi Balázs, a nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója az M1 aktuális csatornán. 

 

Az igazgató elmondta, a május végi európai parlamenti választás sorsdöntő lesz, és Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos terve a bevándorlás megállításáról szól. „Ez az az út, amely Európát sikeressé teheti, Magyarországot pedig biztonságban tarthatja, ezért folytatjuk továbbra is az aláírások gyűjtését” – fűzte hozzá.

Hidvéghi Balázs közölte: azt tapasztalják, hogy az emberek értik a választás tétjét, azt, hogy Európa sorsáról és jövőjéről döntenek.

„Meg kell állítani a bevándorlást, és meg kell védeni a nemzetállamok jogait, a szuverén döntéshozatalt, s egy olyan Európát kell felépíteni, ami a nemzetállamok együttműködésén alapul. A nemzetek Európájára van szükség, ez a Fidesz programja” – hangsúlyozta.

Azt tapasztalják – folytatta -, hogy a magyar választók – helyesen – különbséget tesznek Európa mint eszmény és a brüsszeli vezetés között: az előbbit nagyon magas arányban támogatják, azonban kritikával illetik a brüsszeli bürokráciát.

Érden tovább folytatja az aláírásgyűjtést a helyi Fidesz – tudtuk meg a párt illetékesétől. Szombatonként a piacon, hétköznap a város több pontján felállított standoknál várják mindazokat, akik egyetértenek azzal, hogy meg kell védeni Európát és Magyarországot a tömeges migrációtól.

 

(MTI)