Google+
Főoldal / Rovatok / Ez + az / Családi perpatvar rendőri intézkedéssel Tárnokon

Családi perpatvar rendőri intézkedéssel Tárnokon

OLYMPUS DIGITAL CAMERAA Tárnokhír Online hírei… A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központjába telefonon érkezett bejelentés alapján rendőri intézkedésre került sor K. L. és Sz. T. ellen, akik 2014. június 3-án az esti órákban Tárnokon a Tabán utcában az utcán, majd az általuk lakott ingatlan udvarán egymással veszekedtek, hangosan kiabáltak, dulakodtak.

K. L. tettleg bántalmazta Sz. T.-t, valamint folyamatosan trágár szavakkal szidalmazták egymást, miközben a nevelésük alatt álló 20 hónapos közös kisfiuk a helyszínen velük tartózkodott, de róla tudomást se vettek, illetve egymás kezébe adogatták azt kiabálva, hogy ki nevelje a gyereket tovább. Az indulatos veszekedés közben egyik szülő sem vett tudomást a gyermek sírásáról, valamint a kiérkező járőr intézkedésének sem vetették alá magukat.

A járőr segélykérésére a helyszínre vonult az Érdi Rendőrkapitányság elérhető közelségben lévő közterületi szolgálatatot ellátó állománya, valamint a helyi polgárőrség néhány tagja.

A veszekedő párt sikerült intézkedés alá vonni, majd előállítani.

Az adatgyűjtés során felmerült a gyanú, hogy a házban körözött személyek tartózkodnak. A helyiségek átkutatását követően két, eltűnés miatt körözés alatt álló fiatalkorú került előállításra.

Mivel K.L. és Sz. T. cselekményükkel a felügyeleti , gondozási feladatukból adódó kötelezettségüket súlyosan megszegték és ezzel a kiskorú testi, értelmi, erkölcsi fejlődését veszélyeztették, gyanúsítottkénti kihallgatásukra került sor.

K.L. őrizetbe vételét a Bűnügyi Osztály munkatársai elrendelték és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának elrendelésére.

Természetesen a gyermek ideiglenes elhelyezésére is intézkedés történt további egészséges fejlődése érdekében.

Forrás: www.tarnokhir.hu

Érd, 2014.06.04.