Google+
Főoldal / Rovatok / Egészség, szépség / Bemutatkoznak Érd Szépei, a döntős lányok

Bemutatkoznak Érd Szépei, a döntős lányok

November 30-án rendezik meg a város első szépségversenyét. Nézd meg a döntős lányok bemutatkozását. Érd Szépe 2013 döntősei:

Auer Babett

Auer Babett (18)
Jelenleg gimnazista, a későbbiekben színészettel szeretne foglalkozni. Biológia fakultációra jár, ahol kiemelten foglalkozik a légszennyezés súlyosságának problémájával.

 Bartus Barbara

Bartus Barbara (18)
Az ELTÉ-n kezdte meg tanulmányait, geológusnak készül. Komolyan foglalkozik énekléssel és versenyszerűen sportol. Érdeklődési körét a művészetek töltik ki.

 Bódi Kitti

Bódi Kitti (18)
Szakközépiskolai tanuló, német és angol nyelven beszél. Kedvenc hobbija a hastánc, ebben szeretne profi szintre érni és külföldön hastánc oktatóként elhelyezkedni.

 Ilosfai Csenge

Ilosfai Csenge (20)
A zeneművészeti főiskolán tanul, szenvedélye a hegedű. Nagy figyelmet fordít az egészséges táplálkozásra, sokat sportol és jógázik. A környezetszennyezés visszaszorítását kiemelten fontosnak tartja.

 Orbán Bianka

Orbán Bianka (19)
A Semmelweis Egyetem hallgatója, hobbija a modellkedés és a gyógynövények tanulmányozása. Többszörös gazdiként az állatvédelem áll szívéhez legközelebb.

 Pados Lilla

Pados Lilla (18)
Az ELTE hallgatója, óvodapedagógiával szeretne foglalkozni. Tíz évig versenytáncolt, a sport, a zene a mai napig fontos az életében. Kitartó és ambiciózus lánynak tartja magát.

 Repcsik Abigél

Repcsik Abigél (21)
Ikertestvérével irodai asszisztensnek tanul a munkája mellett. Modellkedik és 14 éve karatézik testvérével együtt. Céltudatos, pozitív személyiségére büszke.

Repcsik Angéla

Repcsik Angéla (21)
Ikertestvérével együtt került a döntőbe, szinte mindent együtt csinálnak. Angéla érdeklődő, jó humorú lánynak tartja magát, tanulmányai mellett dolgozik és modellkedik is. Fontos az életében a sport, az egészséges életmód.

 Simon Zsuzsa

simon zsuzsa

Simon Zsuzsa (21)
A Budapesti Gazdasági Főiskolán tanul, angolul és románul is beszél. Határozott elképzelései vannak a jövőjét illetően, fontosak számára az emberi kapcsolatok ápolása, az állatok, a természet és a zene.

 Takács Alexandra

takács alexandra

Takács Alexandra (19)
A vendéglátásban dolgozik, életvidám, mosolygós lányként mindig az élet pozitív oldalát látja. Fontos számára a sport, érdeklődik a testépítés iránt.

Elindult az online szavazás Érd Szépeire a facebookon, katt. ide!

További információt az Érd Szépe weboldalán találtok.

Érd, 2013.10.28.