Google+
Főoldal / Kiemelt hírek / A BALOLDALI BLOG ESETE A MAGÁNZSEBEKKEL

A BALOLDALI BLOG ESETE A MAGÁNZSEBEKKEL

 

Nemrég írtunk egy cikket arról, hogyan működik a Soros-média.
Nos, egyik prominens penetráns terméke, az LMP-hez köthető blog nemrég publikált egy szösszenetet arról, hogy miért így meg miért úgy történik a Diósdi úti körforgalom és a Töhötöm utca környékén tartó munka.

Térképet is mellékeltek illusztrációként. Ezt:


A szösszenet névtelen szerzője persze gyáva ahhoz, hogy vállaljon egy esetleges pert, így csak sugallja, hogy a beruházás körül korrupció van. Nincs.

Illetve…

Megmutatjuk újra a fotót, némi kiegészítéssel:

Ahhoz, hogy a még a szocialisták által  kitalált építkezés megvalósuljon, ki kellene sajátítani a térképen pirossal jelölt ingatlant. És vajon kié a pirossal jelölt ingatlan?

Lelőjük a poént, a penetráns oldal egyik érdi szerkesztőjéé. Vagyis a cikküknek semmi egyéb értelme nincs, mint hogy nyomás alá helyezzék az önkormányzatot, hogy minél hamarabb, minél több pénzt és  és persze közpénzből fizessen neki az önkormányzat. Ne tévedjenek: ennek az embernek soha nem volt fontos Érd. Nemhogy a város, de még egy pici utcácskája se. Ne feledjük, ő volt az, aki évekkel ezelőtt az akkor még más nyomvonalon futó utat lezárta, több száz ember életét keserítve meg ezzel.

Nos így adjanak azok szavára, akik egy telekspekuláns kottájából játszanak…

 

(Somogyi)