Google+
Főoldal / Kiemelt hírek / Az Index és a 168óra HAZUDOTT

Az Index és a 168óra HAZUDOTT

Az érdi közvilágítási projektet érte támadás nemrégiben: egy érdi lakos nyilvánosan támadta a projektet, amelyet egyes országos hírportálok is átvettek – tévesen. A városvezetés helyreigazítást kért, a perben jogerős ítélet született – ismertette szerdai sajtótájékoztatóján T. Mészáros András polgármester.

A fent említett érdi lakos az üggyel kapcsolatban valótlanságokat állított, bár saját bevallása szerint nem pontosan ért a témához. Az általa leírt téves információkat átvette az index.hu és a 168ora.hu országos hírportál, anélkül, hogy az érdi önkormányzat illetékeseinél tájékozódtak volna a témában.

– Nemrég jogerős ítélet született az ügyben, amely igazolja, hogy a fent említett hírportálok nem állítottak igazat – mondta el a polgármester, aki hozzátette, hogy ennek fényében a jövőben nem kívánnak ezeknek a hírportáloknak nyilatkozni, mert, mint mondta „hiába is tennék”.

A polgármester a tájékoztatón azt is kiemelte, hogy a városvezetés továbbra is Érd fejlesztésével foglalkozik, mert „ez az itt élők érdeke”.

 

 

Forrás: ÉrdMost.hu