Google+
Főoldal / Rovatok / Aranyéremmel a nyakában kérte feleségül szerelmét az érdi szumós

Aranyéremmel a nyakában kérte feleségül szerelmét az érdi szumós

Nagyszerű sporthírekről és egy csodálatos családi eseményről tájékoztatott az érdi Spartacus vezetősége: aranyérme átvétele után a dobogó legfelső fokáról kérte meg szerelme kezét az érdi Molnár Tamás, a szumócsapat tagja.
 
Hétvégén tartották a lengyelországi Krotoszyn városában Europe Sumo Cup- Poland Open 2019. néven a soron következő Európa Kupát, mely pontszerzési lehetőséget biztosít a Világjátékokra való kijutásra. A versenyen a magyarok mellett többek között lengyelek, ukránok, grúzok, norvégok, azeri versenyzők vettek részt.
Az Érdi Spartacustól három versenyző indult el a Kupán, nagyon erős mezőnyben a 100 kg-ok között Molnár Tamás az azeri versenyző legyőzésével aranyérmes lett.
Buzás Patrik a 85 kg-ban pontszerző ötödik helyen zárt. Harmadik versenyzőnk, a 85 kg-os kategóriában induló Délceg József sajnos kiesett.
 
A versenyen Molnár Tamás a dobogó tetején kérte meg szerelme kezét. A hölgy igent mondott, így versenyzőnk nyakába aranyérem, az ujjára pedig jeggyűrű került. Sok boldogságot kívánunk az ifjú párnak!

A Europe Sumo Cup- Poland Open 2019 érdi versenyzői: Molnár Tamás, Buzás Patrik és Délceg József

(fotók: Érdi Spartacus Sc)
(somogyi)