Google+
Főoldal / Lejárt program / Alapítványi bál a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban

Alapítványi bál a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban

Alapítványi bál a Vörösmarty Mihály Gimnáziumban

A VMG hírei…

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Szeretettel meghívjuk Önt a második ízben megrendezésre kerülő Vörösmarty-bálra 2014. február 15. szombat 17 órai kezdettel, melynek helyszíne a gimnázium épülete.

A bálon vacsorával, élőzenével, tánccal és tombolával várjuk kedves vendégeinket.

Sztárvendég: Szabó Ádám (előadóművész) 

Közreműködik: Szabó Gergely 12.b (tangóharmonika), valamint az iskola diák és tanári kórusa. 

A rendezvény teljes bevételét az iskola udvarának fejlesztésére, kerti tornapálya kialakítására szeretnénk fordítani.

Szívesen fogadjuk cégek és magánszemélyek felajánlásait!

Belépő: 3 500 Ft, mely magában foglalja a kétfogásos vacsorát

 

A tavalyi események felidézése Benczéné Dizseri Márta igazgatóhelyettes asszony tollából

vmg bál 3“Hónapokkal a 2013-as Vörösmarty-bál kezdete előtt komoly szervezési feladatot jelentett a néhány szülőből és pedagógusból álló előkészítő munkacsoport számára, hogy az első alkalommal megrendezésre kerülő esemény mindenkiben követésre méltó nyomokat hagyjon.

Aktív munkát igényelt az osztályfőnököktől is a feladatok koordinálása és az adakozókedv felkeltése a szülőkben, valamint annak az ügynek a képviselete, hogy szánjanak oda lehetőségeikből valami jelképes dolgot, amivel a diákok életkörülményeit az iskolában jobbá és szebbé tehetik.

Az előkészületek során napról napra bizonyosodott be, hogy vonzó és komoly cél érdekében nagyon sok embert lehet kimozdítani a mindennapi taposómalom keltette érdektelenségből, és egyre csak gyűltek a tombola adományok, a tárgyi és anyagi felajánlások, a jelentkezők száma pedig már az épület befogadóképességének határára érkezett.

Ilyen pozitív élményekkel kezdődött a program 2013 február 14-én. Sztárvendégünk Bolyki Balázs volt, aki nemcsak egészen különleges és lenyűgözően szép énekhangjával varázsolta el közönségét, hanem egy olyan lelki mondanivalót is adott útravalóul mindenkinek, ami megalapozta a bál ünnepélyességét. Vele együtt énekelt az iskola tanári és diák kórusa is nagy örömmel.

vmg bál 2

A vacsorát az Osváth Party Service szolgáltatta, a vendégek által előre kiválasztott menüsor alapján. A felszolgálásban lelkes és ügyes segítségül voltak diákjaink is. A köszöntő itallal Lajsz András felajánlásának jóvoltából koccinthattak, az étel mellé a Hudák Pincészet boraiból válogathattak a kedves vendégek. Tóth Attila iskola büfés pedig ásványvizet ajánlott fel a vacsorához.

A jóízű ételeket szülők és tanárok szépen megterített közös asztalnál fogyaszthatták el, majd kezdődött a tombolahúzás, melyen a főnyeremény egy wellness hétvége volt a Domi tours felajánlásából. De nem tekinthető kevésbé értékes ajándéknak az a számtalan bérlet, belépő, szolgáltatás felajánlás vagy éppen egy Minolta nyomtató sem, hogy csak néhány példát említsünk. Sokan térhettek haza nagy megelégedettséggel, mert hozzájárulásuk többszörösét vihették magukkal anyagi értékét tekintve.

A bál Lajsz András műsorával fejeződött be, aki fellépő partnereket is hozott magával. Gazdag koktélbár kínálata szintén megörvendeztette az érdeklődőket. A táncra ezúttal kevés idő maradt, amin a szervezők mindenképpen változtatni szeretnének a jövőre nézve! Köszönjük a Bécsi családnak (Retrock Family) a zenei felajánlást!”

Az eseményről készült teljes videó megtekinthető itt:

 

Forrás: Érdi Vörösmarty Mihály Gimnázium 

A képekért köszönet Horváth Kinga tanárnőnek!

Érd, 2014.01.31.