Google+
Főoldal / Rovatok / Még lehet jelentkezni a “Virágos Százhalombatta” és “Tiszta Udvar – Rendes Ház” elnevezésű versenyekre

Még lehet jelentkezni a “Virágos Százhalombatta” és “Tiszta Udvar – Rendes Ház” elnevezésű versenyekre

A Százhalombattai Hírtükör Online hírei… Július 25-ig lehet jelentkezni az önkormányzat által meghirdetett “Virágos Százhalombatta” és “Tiszta Udvar – Rendes Ház” elnevezésű versenyekre. Az akciók célja, hogy a város még szebb és rendezettebb legyen.

Aki a virágot szereti...

A szép környezetért bárki tehet, aki szépen ápolja portáját és benevezi környezetét a megmérettetésre. A vetélkedőkön való részvételi szándékot egy nevezési lap kitöltésével és annak a Polgármesteri Hivatalba történő visszajuttatásával lehet jelezni, 2014. július 25-ig. A nevezési lapok átvehetők a Polgármesteri Hivatal földszinti ügyfélszolgálatán, vagy letölthetők a www.szazhalombatta.hu városi honlapról. A benevezett helyszíneket 2014. augusztus 11. és 15. között egy bizottság járja körbe, majd ezt követően hozzák meg döntésünket. A különböző kategóriákban az első 3 helyezettet díjazzuk, értékes ajándékokkal és egy-egy köztérre kihelyezhető táblával. A “Virágos Százhalombatta” és a “Tiszta Udvar – Rendes Ház” verseny ünnepélyes eredményhirdetésre 2014. szeptember 12-én, a 21. Battai Napok rendezvénysorozat megnyitóján kerül sor. Újdonság idén, hogy azok, akik tavasszal örökbe fogadtak balkonládát, vagy közterületet automatikusan beneveztek a versenyre! Tehát, új pályázatot nekik nem szükséges beadniuk.

Forrás: www.hirtukor.hu

Érd, 2014.07.15.